Ανθοκομική Έκθεση

66η Ανθοκομική Έκθεση.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η άνοιξη φέρνει την χαρά των λουλουδιών και των αρωμάτων στην Κηφισιά, σε έναν θεσμό που γεννήθηκε το 1937. Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς  είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας. Αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα τους σε έναν πανέμορφο χώρο - με τις αγορές τους σε είδη και προϊόντα ανθοκομίας και κηπευτικής.

Η 66η Ανθοκομική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 29 Μαΐου έως 14 Ιουνίου 2020, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος». 
Κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης, οι Φυτωριούχοι – Ανθοπαραγωγοί έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το περίπτερό τους, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο, να συνομιλήσουν με το κοινό, να παρέχουν συμβουλές και να επιτύχουν πωλήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Σε συνεννόηση με το Γραφείο της Ανθοκομικής, μπορούν επίσης να έχουν αμιγώς Εκθεσιακά Περίπτερα που θα εντυπωσιάσουν με τις συνθέσεις τους.
Οι ενδιαφερόμενοι φυτωριούχοι – ανθοπαραγωγοί, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής  
και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά ή να την καταθέσουν στο γραφείο του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς, σημειώνοντας στο Παράρτημα  την Ζώνη Επιλογής τους 

Διαβάστε τους Όρους Συμμετοχής

Πληροφορίες στο Γραφείο της Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Κηφισιάς
Εμμ. Μπενάκη 3, 145 62 Κηφισιά
Τηλ.: 210 8019566, 2132007112

email : flowershow@kifissia.gr

 

Ανακοίνωση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού για τη λειτουργία της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης.

Έντυπο αίτησης πρόσληψης έκτακτου προσωπικού

 

Γενικά

Σύντομη ιστορική αναδρομή

Νέα

Εκδηλώσεις

 

31/12/2020

Περίληψη διακήρυξης "Προμήθεια υλικών και εργασίας συντήρησης υδατοδεξαμενής στο Άλσος Κηφισιάς"