ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Alt

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η άνοιξη φέρνει την χαρά των λουλουδιών και των αρωμάτων στην Κηφισιά, σε έναν θεσμό που γεννήθηκε το 1937. Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς  είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας. Αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα τους σε έναν πανέμορφο χώρο - με τις αγορές τους σε είδη και προϊόντα ανθοκομίας και κηπευτικής.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α  Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ω Ν

 

Alt

Μήνυμα του Δημάρχου Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Με χαρά σας καλωσορίζουμε και φέτος στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, ενός θεσμού που έχει ταυτιστεί με την ιστορία και τη φυσιογνωμία της Κηφισιάς και κάθε χρόνο γίνεται σημείο αναφοράς για όλη την Αττική. Φέτος γιορτάζουμε την 70η Ανθοκομική Έκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς και φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα σημείο τομής στην πορεία του θεσμού προς το μέλλον.

Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε θέσει ως στόχο η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς να μπεί σε μια νέα εποχή εξωστρέφειας, με έμφαση στην ποιότητα, την ανθοκομική ποικιλία και το πλούσιο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα που την συνοδεύουν. Μια Έκθεση με πυρήνα το ιστορικό Άλσος της Κηφισιάς που θα διαχέει όμως την ενέργειά της σε όλη την πόλη, δημιουργώντας ένα πραγματικά εορταστικό κλίμα για να συστήσει και πάλι την πόλη και την αγορά της Κηφισιάς στους Αθηναίους, ξυπνώντας όλες εκείνες τις μνήμες που την έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς διαχρονικά.

Σας καλώ να περιηγηθείτε στα περίπτερα της Έκθεσης, να συνομιλήσετε με τους εκθέτες, να παρακολουθήσετε τα προγράμματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, να διασκεδάσετε με το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει και φυσικά να κάνετε και μια βόλτα στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, απολαμβάνοντας μια μοναδική ανοιξιάτικη εμπειρία στο πιο όμορφο προάστιο της Αττικής!

Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Η  Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η 
Α Ν Θ Ο Κ Ο Μ Ι Κ Η Σ  Ε Κ Θ ΕΣ Η Σ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Χρονοπούλου Έλενα, Δημοτική Σύμβουλος – ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ποντικάκη Νικολέττα
Κιτάντζης Ιωάννης
Φαλούτσα – Καλλιακμάνη Αικατερίνη (Κατερίνα)
Βεντούρη Άλκηστις
Χιωτάκης Ηλίας
Αναστασιάδης Κωνσταντίνος
Βουτσινά Αγλαΐα – Άντα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Φλέγγα Ελένη Έλλη, Δημοτική Σύμβουλος
Μαξούρης Νικόλαος (Νίκος)
Κασναφέρης Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος
Παπαδημητρίου Βασιλική (Βάλια)
Σούρπης Ιωάννης (Γιάννης)
Τσουτσοπλίδης Ηλίας
Κουτσαμάνη Γεωργία