Ανθοκομική Έκθεση

67η Ανθοκομική Έκθεση.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η άνοιξη φέρνει την χαρά των λουλουδιών και των αρωμάτων στην Κηφισιά, σε έναν θεσμό που γεννήθηκε το 1937. Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς  είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας. Αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα τους σε έναν πανέμορφο χώρο με τις αγορές τους σε είδη και προϊόντα ανθοκομίας και κηπευτικής.

Η 67η Ανθοκομική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 6 Μαΐου έως 23 Μαϊου 2021, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος». 
Κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης, οι Φυτωριούχοι – Ανθοπαραγωγοί έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το περίπτερό τους, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο, να συνομιλήσουν με το κοινό, να παρέχουν συμβουλές και να επιτύχουν πωλήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι φυτωριούχοι – ανθοπαραγωγοί, καλούνται να συμπληρώσουν την  Αίτηση Συμμετοχής μέσω της Ιστοσελίδας του Δήμου Κηφισιάς ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

www.kifissia.gr   -   Ε-Υπηρεσίες   -  Για Πολίτες   -   Χορηγήσεις Πιστοποιητικών, Βεβαιώσεων κλπ    -    Αίτηση Συμμετοχής Εκθέτη Στην Ανθοκομική Έκθεση  -  Είσοδος με κωδικούς ΤΑXISNET (της εταιρείας σας)    -    Αποδέχομαι τη χρήση των προσωπικών μου δεδομένων.

Στη σελίδα της αίτησης μπορείτε να βρείτε τους Όρους Συμμετοχής, τις Ζώνες Τιμολόγησης, τους τρόπους και τις προθεσμίες εξόφλησης.

Οι Αιτήσεις Συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν έως την 5η Απριλίου 2021.

Διαβάστε τους Όρους Συμμετοχής 

Πληροφορίες στο Γραφείο της Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Κηφισιάς
Εμμ. Μπενάκη 3, 145 62 Κηφισιά
Τηλ.: 210 8019566, 2132007112

email : flowershow@kifissia.gr

 

 

 

 

13/04/2021

Ανακοίνωση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου διάρκειας έως 2 μηνών για τις ανάγκες της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

Γενικά

Σύντομη ιστορική αναδρομή

Νέα

Εκδηλώσεις

 

31/12/2020

Περίληψη διακήρυξης "Προμήθεια υλικών και εργασίας συντήρησης υδατοδεξαμενής στο Άλσος Κηφισιάς"

 

22/03/2021

Περίληψη διακήρυξης "Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση ενοικιαζόμενων κατασκευών - Τοποθέτηση εξοπλισμού Ανθοκομικής Έκθεσης"