ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

16/06/2020 - 15:45

ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ
ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΙΚΑΜΕ

Κοινό μέτωπο κατά των διοδίων από τους Δήμους Κηφισιάς και Διονύσου. Οι Δήμαρχοι Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στη δημιουργία παράπλευρων διοδίων στον κόμβο της Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου.
Το μέτωπο κατά των διοδίων στηρίζουν επίσης η Περιφέρεια Αττικής και έξι όμοροι Δήμοι.

Ψηφίζουμε ΟΧΙ στα Διόδια σε  Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο - Σε εξέλιξη ηλεκτρονική ψηφοφορία στη διαδικτυακή πλατφόρμα Avaaz.org

Ψηφίζουμε ΟΧΙ στα Διόδια σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο, συμμετέχοντας στο διαδικτυακό ψήφισμα που διενεργείται με πρωτοβουλία της Διαδημοτικής-Διαπαραταξιακής Επιτροπής των Δήμων Κηφισιάς και Διονύσου.

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην τοποθέτηση πάσης φύσεως διοδίων, πλευρικών, μετωπικών, ηλεκτρονικών, στους Α/Κ Βαρυμπόμπης και Αγ. Στεφάνου.

Τα συγκεκριμένα διόδια, θα επιφέρουν τεράστια κυκλοφοριακή και περιβαλλοντική επιβάρυνση στις πόλεις μας ενώ θα είμαστε η μόνη αστική περιοχή στην Αττική, όπου οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες θα πληρώνουν διόδια για να πάνε στα σπίτια τους και τις δουλειές τους.

Πατήστε εδώ για να ψηφίσετε