Δηλώστε Συμμετοχή στην Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς #Jobday

Ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει σε συνεργασία με το skywalker.gr την Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς#Jobday.

Πρόκειται για μία δράση που περιλαμβάνει εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, προσωπικό coaching και δωρεάν αξιολόγηση βιογραφικών σημειωμάτων.

Η δράση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους. Το προσωπικό coaching θα είναι εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του υποψηφίου και ο coach θα συμβάλει βοηθώντας τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί και να μάθει πως να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις. Παράλληλα στο χώρο θα λειτουργεί Κέντρο Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος (CV center), το οποίο θα προσφέρει επαγγελματική υποστήριξη για τη συγγραφή και την ορθή δόμηση του βιογραφικού σας σημειώματος.

Η Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς#Jobday θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Αthens Tech College, Τατοΐου 2 & Όθωνος 77, Κηφισιά, στις 9 Δεκεμβρίου 2017 από τις 11:00 έως τις 19:00.

Η Δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΟΑΕΔ και του ΕΟΠΠΕΠ.

Χορηγοί φιλοξενίας είναι το Athens Tech College και το International School of Athens. Το προσωπικό coaching θα γίνει από τους Πιστοποιημένους Επαγγελματίες Coaches του Ιnternational Coach Federation (ICF) και το Κέντρο Σύνταξης Βιογραφικού από την εταιρεία Career in Progress.

Για δήλωση συμμετοχής πιέστε (εδώ)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.