ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ – ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει  τους οφειλέτες ότι μπορούν να ρυθμίσουν τις βεβαιωμένες (μέχρι 30/11/2021) και ληξιπρόθεσμες ή πρώην ρυθμισμένες οφειλές τους από οποιαδήποτε αιτία προς τον Δήμο μας  (τέλη, κλήσεις κλπ)  με ευνοϊκούς όρους και διαγραφές προσαυξήσεων σύμφωνα με σχετική ρύθμιση του υπουργείου Εσωτερικών.

Η ρύθμιση αφορά σε οφειλέτες που επλήγησαν από την πανδημία και τέθηκαν σε πλαίσιο αναστολής εργασίας ή ενισχύθηκαν από το κράτος, ανέργους καθώς και ιδιοκτήτες ακινήτων των οποίων τα μισθώματα μειώθηκαν. Δικαιολογητικά: Δήλωση αναστολής στο σύστημα Εργάνη, Αποδεικτικό καταβολής κρατικής ενίσχυσης, Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, , Δήλωση μείωσης ενοικίου στο taxisnet.

Αίτηση ρύθμισης οφειλών ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Δόσεις και απαλλαγές προσαυξήσεων:

Επίσης αίτηση για πλήρη διαγραφή των προσαυξήσεων στη περίπτωση εφάπαξ καταβολής του ποσού οφειλής μπορεί να καταθέτει κάθε υπόχρεος και θα εξετάζεται από τον Δήμο. 

Η ρύθμιση αφορά και σε επιχειρήσεις – Νομικά πρόσωπα.  Δικαιολογητικά:  Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το taxisnet, Δήλωση εκπροσώπησης (όπου απαιτείται)

Αίτηση ρύθμισης οφειλών ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για υπαγωγή στην σχετική ρύθμιση είναι μέχρι 28/02/2021.

Οι αιτήσεις για την  ρύθμιση οφειλών  υποβάλλονται  από τον οφειλέτη στην ηλεκτρονική εφαρμογή   

https://www.kifissia.gr/sadk/

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132007282, 283, 138, 602, 618, 181, 137.

email: protokolo@kifissia.gr