ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Τρόφιμα σε 370 οικογένειες δικαιούχους του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD)», διανεμήθηκαν την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

Τη δράση οργάνωσε η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Κοινωνικού Σχεδιασμού και Τουρισμού Νίνα (Ασπασία) Βλάχου η οποία επεσήμανε πως ο Δήμος Κηφισιάς είναι και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω της Σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Αθηνών που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ και στην οποία ο Δήμος Κηφισιάς συμμετέχει ως εταίρος, ενισχυτικά στα κοινωνικά προγράμματα του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου μας (Κοινωνικά Παντοπωλεία- Κοινωνικό Συσσίτιο) ώστε να καλυφθούν περισσότεροι πολίτες που έχουν ανάγκη βοήθειας.

Στο συντονισμό η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς με την Προϊσταμένη Ζωή Παπαδάτου. Σημαντική η συνδρομή της Διεύθυνσης Καθαριότητας και της Δημοτικής Αστυνομίας.