ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΙΡΑΝΑ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΕΜΑΤΗ ΓΕΛΙΟ

Οι 'Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα' (η θρυλική και πιο πετυχημένη παράσταση των τελευταίων χρόνων) ...συμπεθέριασαν και με τον Δήμο Κηφισιάς, δημιουργώντας στις κερκίδες του Δημαρχείου πλημμυρίδα χαράς, αυθόρμητου γέλιου και χειροκροτημάτων.

Οι 450 θεατές αποζημιώθηκαν στο έπακρο καθώς αντάμωσαν και πάλι ύστερα από τα δυόμιση χρόνια αναγκαστικής απόστασης, μέσα από το έργο του διδύμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, όχι μόνο για να ξεκαρδιστούν αλλά για να πάρουν και το κοινωνικό μήνυμα περί ξενοφοβίας.

Όλοι στη σκηνή αγάπησαν όλους και εμείς αγαπήσαμε την παράσταση, λάβαμε το μήνυμά της και ίσως και να αλλάξαμε κάποιες ιδέες. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο  έργο παίζεται από το 2008 σε θέατρο και τηλεόραση με πρωτοφανή επιτυχία. Θύελλα χειροκροτημάτων για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αλλά και για τους Δημήτρη Μαυρόπουλο, Βασίλη Κούκουρα, Σοφία Παυλίδου, Κώστα Καζάκα, Νατάσα Κοτσοβού, Χριστίνα Πετρολέκα, Ντανιέλ Νούρκα και ο Πάνο Σταθακόπουλο.

Παρόντες, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος και η κυρία Γιώργου Παπαδόπουλου, ο Αντιδήμαρχος Νικήτας Κόκκαλης, τα μέλη του Δ.Σ. του 'Βικέλα' Πόλυ Αστερίου, Μαργαρίτα Γκινοσάτη, ο τ. Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής με τη σύζυγό του, εκ των χορηγών μας οι κυρίες Μαρία Μαγγίνα και Νατάσσα Δημητρίου (‘Κουτούκι’) όπως και στελέχη του Antonia’s Prive και μεγάλη μερίδα εκλεκτών θεατρόφιλων.

Οικοδέσποινα η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. "Δ. Βικέλας" Νίνα-Ασπασία Βλάχου, η οποία καλωσόρισε το θεατρόφιλο κοινό.