ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022  πραγματοποιήθηκε η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση – The Green City – που διοργανώθηκε από το Δήμο Κηφισιάς, την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ, στο Εμπορικό Κέντρο  SHOPPING LAND.

Οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα επιβράβευσης ανακύκλωσης THE GREEN CITY και να συνομιλήσουν για «πράσινες δράσεις» με τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη,  τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρή και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Γιώργο Σκορδίλη .

O Δήμος Κηφισιάς συμμετέχει στο πρόγραμμα THE GREEN CITY το οποίο προσφέρει την δυνατότητα «να ανακυκλώσεις και να κερδίσεις», συλλέγοντας πόντους και προσφέροντας εκπτώσεις  σε διάφορες επιχειρήσεις. Οι πολίτες που έλαβαν μέρος στη δράση του Σαββάτου εναπόθεσαν υλικά στους αντίστοιχους κάδους όπως:  Χαρτί / Χαρτόνι, Πλαστικά, Μεταλλικά αντικείμενα, Αλουμίνιο, Γυαλί, Βρώσιμα Έλαια και Λίπη, Ρούχα – Υφάσματα, Ηλεκτρονικός & Ηλεκτρικός Εξοπλισμός.

Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει την ενημέρωση των πολιτών για το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης THE GREEN CITY, προτρέποντας τους πολίτες να ανακυκλώνουν, να συμμετέχουν και φυσικά να επιβραβεύονται.