ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, με πρωτοβουλία του Τμήματος Αστικής Αναζωογόνησης και Ανθεκτικότητας του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, ενημερωτική ημερίδα σε δημοτικούς υπαλλήλους σχετικά με τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας καθώς και τους τρόπους υλοποίησής της.
Στην ημερίδα, που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με το πως οδηγηθήκαμε από το μοντέλο της γραμμικής οικονομίας σε αυτό της Κυκλικής Οικονομίας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης έγινε ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος για τα θέματα της πρόληψης δημιουργίας απορριμμάτων και της αναγκαιότητας της ανακύκλωσης.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Βασίλης Ξυπολυτάς απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ την οργάνωση της παρουσίασης επιμελήθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Λιάντζας, Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος.
Επενδύουμε ενεργά στην επιμόρφωση των εργαζομένων και σχεδιάζουμε ανάλογες δράσεις για τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας, στα πλαίσια της ενίσχυσης του συμμετοχικού σχεδιασμού.

 

Alt
Alt
Alt
Alt