Αυτή τη φορά ψηφίζω για τον πλανήτη μας

05/03/2019 - 10:30

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση «Αυτή τη φορά ψηφίζω για τον πλανήτη μας» την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Κηφισιάς και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση την εκδήλωση πατώντας στο παρακάτω live streaming του Youtube

 

 

Πρόσκληση σε συζήτηση με τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς με θέμα Αυτή τη φορά ψηφίζω για τον πλανήτη μας

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στις 19.00 Δήμος Κηφισιάς | Μυρσίνης και Διονύσου| Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου επειδή πρέπει να δουλέψουμε μαζί για να προστατέψουμε τον πλανήτη μας

Συζήτηση με τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς με θέμα «Αυτή τη φορά ψηφίζω για τον πλανήτη μας» συνδιοργανώνουν ο Δήμος Κηφισιάς και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

 

Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα για την εκδήλωση θα απευθύνει ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

 

Ο Χρήστος Ζερεφός, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, θα μιλήσει με θέμα «Το κλίμα από τον Αριστοτέλη στο σήμερα και στο μέλλον της Ευρώπης».

 

Ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος, διευθυντής περιεχομένου του Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης ΔιαΝΕΟσις, θα μιλήσει με θέμα «Η Ευρώπη, το Περιβάλλον και ο Λαιμός της Βουλιαγμένης ως νησί».

 

Η Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου, Δρ.-Μηχ., Εντεταλμένη Σύμβουλος Περιβάλλοντος & Ανακύκλωσης Δήμου Κηφισιάς, θα μιλήσει με θέμα «Οι προοπτικές και οι προκλήσεις για τους ΟΤΑ στο πλαίσιο της Κυκλικής Οικονομίας».

 

Ο Σταύρος Ζαπάντης, Αντιδήμαρχος Υποδομών, Ενέργειας, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Δήμου Κηφισιάς, θα μιλήσει με θέμα «Δράσεις και Προγράμματα του Δήμου Κηφισιάς για μια Έξυπνη Ενεργειακή Διαχείριση φιλική προς το Περιβάλλον».

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ο οποίος θα μιλήσει για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές της 26ης Μαΐου και θα παρουσιάσει την πρωτοβουλία αυτήτηφοράψηφίζω.eu.

 

Η συζήτηση αυτή είναι μέρος της ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και είναι ανοιχτή στο κοινό.

 

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΕΕ Περιβάλλον και κλιματική αλλαγή (εδώ)