Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς#Jobday

Το Σάββατο 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Επιχειρηματικότητας, Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων, και για τρίτη φορά στο Δήμο Κηφισιάς η Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς#JobDay σε συνεργασία με την εταιρεία Skywalker, στις εγκαταστάσεις του Athens Tech College, από τις 11:00 έως τις 18:00. Πρόκειται για μία δράση που περιλάμβανε εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, προσωπικό coaching, δωρεάν αξιολόγηση βιογραφικών σημειωμάτων και για πρώτη φορά, δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.

 

Το Προσωπικό Coaching πραγματοποιήθηκε από Πιστοποιημένους Επαγγελματίες του Hellenic Coaching Association (HCA), το Κέντρο Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος από την εταιρεία CV Experts, όπου  έγινε καθοδήγηση συμπλήρωσης του Βιογραφικού Σημειώματος, και η συμπλήρωση των τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού από την εταιρεία NN. Χορηγός φιλοξενίας ήταν το Athens Tech College.

 

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους επισκέπτες και οι συμμετοχές στις παράλληλες δράσεις ξεπέρασαν τις 100 και προέρχονταν κυρίως από το Δήμο μας.

 

Στην Ημερίδα παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων κ.Ευάγγελος Αυλήτης, ο οποίος δήλωσε “η Ημερίδα Σταδιοδρομίας είναι πλέον θεσμός στο Δήμο μας. Συνεχίζουμε με νέες ιδέες, νέες δράσεις για το δημότη, για το νέο, για τον άνεργο, και για όλους όσους θέλουν να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες συνθήκες στο χώρο αναζήτησης εργασίας”.