Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας.

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας Τη Δευτέρα 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά στο πιο παραδοσιακό καφέ της Κηφισιάς, στο Βάρσο, όπου ακούσαμε 4 νέες ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας.
Η Αθηνά Ντόβα, από την εταιρεία Owiwi, μας μίλησε για το πως θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε τη χρήση ηλεκτρονικών παιχνιδιών για την καλύτερη αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού. Ανακαλύψαμε πως εντάσσεται στην αξιολόγηση το Serious Play, το οποίο είναι ένα συναρπαστικό online παιχνίδι που δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους και τη στρατηγική τους μέσα από το παιχνίδι.
Ο Κίμων Τουσμάνωφ, από την εταιρεία Arpato, μας εξήγησε πως λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα δημοπρασιών για υπηρεσίες εστίασης και ψυχαγωγίας που έχει δημιουργήσει με τους συνεργάτες του και η οποία έχει αρκετά και ξεκάθαρα οφέλη και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές, τους προμηθευτές και τους χρήστες.
Η Δανάη Αντωνοπούλου, μας παρουσίασε την εφαρμογή της Pegneon, η οποία δημιουργεί και χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά παιχνίδια για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού. Το περιεχόμενο των παιχνιδιών αναπτύσσεται σύμφωνα πάντα με το αντικείμενο και το τελικό ζητούμενο κάθε δυνητικής εταιρείας-πελάτη.
Τέλος, ο Δημήτρης Πουρναράκης, από την Nimbata, μας μίλησε για το πως η πλατφόρμα της εταιρείας τους προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανάλυσης δεδομένων στο χώρο του ψηφιακού marketing και πιο συγκεκριμένα, ανάλυσης των τηλεφωνικών κλήσεων οι οποίες πραγματοποιούνται ως αποτέλεσμα διαφόρων διαφημιστικών καμπάνιων.
Στον Ανοικτό Καφέ παρευρέθηκαν η κα.Ζέτη Κασιμάτη, Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων-Επικοινωνίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τουρισμού, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.Γιάννης Παντελεάκης, Νικήτας Κόκκαλης, η κα.Πόλυ Αστερίου, η κα.Δήμητρα Δελή, Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, ο κ.Ευάγγελος Αυλήτης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ.Δημήτρης Σύριος.
Μετά το τέλος της κάθε παρουσίασης υπήρξε χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό, οι οποίες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη θεματολογία των καινοτόμων ιστοριών και δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.
Το επόμενο ραντεβού για τον Ανοικτό Καφέ στην Κηφισιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Μαίου στις 7μμ.