Fit & Pick στο δάσος Φασίδερη στη Νέα Ερυθραία

Την Κυριακή 15 Ιουλίου, περπατήσαμε, αθληθήκαμε και καθαρίσαμε μια διαδρομή 4 χιλιομέτρων στο καταπράσινο δάσος Φασίδερη στη Νέα Ερυθραία, του Δήμου Κηφισιάς.

Η πεζοπορική διαδρομή ξεκίνησε από το οικολογικό πάρκο της Νέας Ερυθραίας και ακολουθήσαμε μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στο δάσος Φασίδερη, ένα από τα ομορφότερα δάση με πυκνή βλάστηση μέσα σε αστικό ιστό.

Στην ευχάριστη Κυριακάτικη βόλτα με καλό σκοπό, συμμετείχαν μεταξύ άλλων εθελοντές του Δήμου μας, του ΣΠΑΠ και μεμονωμένοι, οικογένειες με τα παιδιά τους, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, ο Αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, η Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ζέτη Κασιμάτη, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσης Σιώμος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου Θανάσης Κρητικός.

Σημαντική για την επιτυχία της διοργάνωσης ήταν η συμβολή της εθελοντικής ομάδας του Πυροσβεστικού Σώματος Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου, που μερίμνησε με ιατρούς και διασώστες, για το ενδεχόμενο ύπαρξης ανάγκης ιατρικής φροντίδας. Ευχαριστούμε τους εθελοντές και τους πολίτες που συμμετείχαν στην δράση. Ευχαριστούμε το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» και τον ΣΠΑΠ για την συνδιοργάνωση μαζί με τον Δήμο μας της δράση Πεζοπορίας και Καθαρισμού του Δάσους Φασίδερη.