Eτήσια καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» η ετήσια καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου κ. Φίλιππου Χίου.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς ιδρύθηκε το 1965. Έχει δυναμικό παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, λαμβάνει μέρος σε καλλιτεχνικούς θεσμούς και σε συναυλίες τοπικού αλλά και πανελλήνιου χαρακτήρα.

Υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φίλιππου Χίου, η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς αποτελείται από 18 μέλη και το πρόγραμμά της περιέχει κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο (ελληνικό και ξένο).

   Η Φιλαρμονική όλα αυτά τα χρόνια μας χάρισε μοναδικές εμφανίσεις σε πάρα πολλές εκδηλώσεις και συναυλίες.

Μέσα στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου με τίτλο «Χριστούγεννα στην Κηφισιά» η Φιλαρμονική, συμπληρώνοντας 52 χρόνια στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας, χάρισε στους δημότες μας κι όχι μόνο, μοναδικές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες κι άλλα γνωστά κλασικά κομμάτια από το διεθνές πεντάγραμμο.

Το κοινό χειροκρότησε ένθερμα τον μαέστρο και ταλαντούχους μουσικούς της Φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου μας.

Στη συναυλία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης ευχαριστώντας τη Φιλαρμονική για την μουσική προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια.

 Στη συναυλία παραβρέθηκε κι ο Πρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιπρόεδρος Νικήτας Κόκκαλης και πολλοί άλλοι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί σύμβουλοι του Δήμου μας.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.