500 πακέτα αγάπης από το Σωματείο «Ελπίδα» στον Δήμο Κηφισιάς

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ευάλωτων οικονομικά οικογενειών ενίσχυσε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και προσωπικά η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη , παράλληλα με τις παροχές του Δήμου Κηφισιάς.

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η παράδοση 500 πακέτων τροφίμων με αποδέκτη τον Δήμο Κηφισιάς, προκειμένου να διατεθούν σε ευάλωτες οικογένειες (άπορες) που έχουν πληγεί από την οικονομική και υγειονομική κρίση.

Η παραλαβή των πακέτων αγάπης έγινε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων Νίνα (Ασπασία) Βλάχου, το μέλος της Κοινωνικής Μέριμνας Βάσω Κολοβού και την γραμματεία της Αντιδημάρχου Έφη Κολέκα.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το Σωματείο «Ελπίδα» που στηρίζουν οικονομικά ευάλωτες ομάδες του Δήμου μας, επί σειρά ετών.

 «Η πολύτιμη αυτή προσφορά  ενισχύει ακόμα περισσότερο το κοινωνικό έργο του Δήμου Κηφισιάς, ειδικά τις ημέρες των εορτών. Η προσφορά της «Ελπίδας» μετουσιώνεται συνεχώς με πράξεις στήριξης και μεγάλο έργο  ιδιαιτέρα για τα παιδιά. Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους πολίτες και μην ξεχνάμε πως  μένουμε σπίτι για να αφήσουμε κλειδωμένο απ έξω τον αόρατο εχθρό».

 Την αγάπη και την ανοιχτή αγκαλιά της κα Μαριάννας Βαρδινογιάννη, προέδρου του Σωματείου «Ελπίδα» προς τους δημότες μας που χρίζουν περαιτέρω βοήθειας τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας, εξήρε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα Ασπασία Βλάχου, η οποία συντονίζει αυτή τη δομή εδώ επί 10 έτη. Ευχήθηκε επίσης του χρόνου να είναι κοντά μας, ως φυσική παρουσία και χωρίς αποστάσεις η κα Βαρδινογιάννη, όπως συνήθως κάνει και είναι κάτι που κι εκείνη επιθυμεί.

Τα 500 πακέτα αγάπης  διατίθενται σταδιακά σε ευάλωτες ομάδες και απόρους του Δήμου από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας προκειμένου να τηρούνται όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον κορονοιό.