5ο Εθελοντικό Πότισμα 2017

Με σημαντική προέλευση ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας και με μεγάλο αριθμό εθελοντών, εργαζομένων και αιρετών πραγματοποιήθηκε Εθελοντικό Πότισμα, στην περιοχή του Κοκκιναρά Πεντελικού, η οποία είχε δεντροφυτευτεί κατά τη χειμερινή περίοδο του 2016 και την εαρινή περίοδο του 2017.
Η δράση του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΣΠΑΠ και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον».
Στη δράση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς και Μέλος της ΕΕ του ΣΠΑΠ Δημήτρης Λιανός, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς Απόστολος Κασιούρας, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, και o Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων και Μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΠ Παναγιώτης Φυκίρης.
Στο πότισμα συμμετείχαν βυτιοφόρα από τους Δήμους Κηφισιάς, Βριλησσίων, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Χαλανδρίου, καθώς και η Εθελοντική Ομάδα της Άνοιξης.
Στη δράση συμμετείχαν επίσης, ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, οι οποίοι μαζί με τους εργαζομένους και τους εθελοντές, έδωσαν δροσιά και ζωή στα χιλιάδες δεντράκια που φυτεύτηκαν κατά τους προηγούμενους μήνες.