ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με samba και με rumba, με tango, latin, αλλά και το ελληνικό συρτάκι κύλισε η βραδιά στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς από τα εναέρια βήματα των χορευτών που ανήκουν στα Τμήματα Χορών Ενηλίκων του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Οι χορογραφίες των ομάδων που παρουσιάστηκαν έφεραν την υπογραφή των δασκάλων όλων των τμημάτων Γιώργου Τραχανή και Yuri Dimitrov, οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση και στο χειροκρότημα των θεατών που ήταν πολλοί και ενθουσιώδεις.

Παρόντες ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκος ο οποίος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στους χορευτές και στους χοροδιδασκάλους, η Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Καυγαλάκης ο οποίος συγκινημένος παρακολούθησε τις χορογραφίες των θυγατέρων του Σοράγιας και Σοφίας, οι οποίες είχαν για πρώτη τους καθηγήτρια την αείμνηστη μητέρα τους που έφυγε νωρίς. Επίσης, να χειροκροτούν οι Αντιδήμαρχοι Νικήτας Κόκκαλης, Σταύρος Ζαπάντης, η Προέδρος της ΔΕΠΙΣ Αγγελική Παπάζογλου και φυσικά η οικοδέσποινα της βραδιάς Προέδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» Νίνα-Ασπασία Βλάχου.