Χοροί και Μουσικές του Κόσμου

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», πραγματοποίησε την τελευταία αθλητική εκδήλωση για την περίοδο 2016-2017, την Δευτέρα 10 Ιουλίου, στο κατάμεστο από κόσμο «Αίθριο» του Δημαρχείου Κηφισιάς.
Η εκδήλωση «Χοροί και Μουσικές του Κόσμου» περιελάμβανε χορογραφίες που επιμελήθηκαν οι Δάσκαλοι Χορού από τα Τμήματα Εκπαίδευσης Χορών Ενηλίκων του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας».
Oι εκπαιδευτές των Τμημάτων Χορού του Νομικού Προσώπου κ.κ. Βασιλική Μουζή, Γιώργος Τραχανής, Yuri Dimitrof, Μαρία Μπελεφάντη, χόρεψαν μαζί με τους συμμετέχοντες και απέσπασαν το χειροκρότημα του κοινού.
Στην έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Νικήτας Κόκκαλης, ο οποίος ανέφερε ότι ο Χορός είναι μία από τις καλύτερες αεροβικές ασκήσεις και προσκάλεσε το κοινό να εγγραφεί στα αντίστοιχα Τμήματα του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας».
Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλης Καυγαλάκης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ» Κ. Πόλυ Αστερίου, η Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς κ. Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας κ. Ευάγγελος Αυλήτης, η κ. Αγγελική Βαλασοπούλου μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας».
Στο τέλος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν αναμνηστικά έπαθλα και έπαινοι σε όλους τους χορευτές από τους επισήμους παρευρισκόμενους.
Οι αθλούμενοι και αθλούμενες, συμμετέχοντες στα Προγράμματα του Δήμου, χόρεψαν τα εξής μουσικά κομμάτια: RUMBA, SALSA, POP ORIENTAL, CHA-CHA-CHA, ARGENTINE TANGO, EUROPEAN TANGO, ORIENTAL DRUM SOLO, BACHATTA, ARGENTINE VALS, ORIENTAL ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ SOLO, ΧΑΣΑΠΙΚΟ, ORIENTAL MESANCE,
ΧΟΡΟΣ σε ΠΟΤΗΡΙΑ, SAMBA, BACHATTANGO, MILONGA, OLD STYLE ORIENTAL, TANGO SHOW, CHA-CHA-CHA SHOW.

Επίσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει δύο υπέροχους χορούς από τα ζευγάρια των Δάσκαλων Χορού: Ένα ΤΑΝGO από τον Γιώργο Τραχανή και την συνεργάτιδά του, Άρτεμη Λούτα και μία RUMBA από τον Yuri Dimitrov και την συνεργάτιδά του, Στεφανία Τσέρτου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης καθώς και την αναφορά σε κάθε χορό, έκανε η Χορογράφος κ. Έφη Κεραμάρη.