ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ 2020


Με το μουσικό θεατρικό έργο "Ζωή σαν παραμύθι" του Γιώργου Φρατζεσκάκη ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2019 την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2020.
Εικοσιπέντε εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος όπως το 31ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ, το 5ο Φεστιβάλ Θεατρικών Βραβείων, το 23ο Σεργιάνι στην Παράδοση, το 4ο Αντάμωμα, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και αθλητικές δραστηριότητες φιλοξενήθηκαν για περισσότερο από ένα μήνα στην πόλη. 
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική, γεμίζοντας τις περισσότερες φορές ασφυκτικά το Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, στηρίζοντας τον νέο αυτό θεσμό που πλέον έχει παγιωθεί στην πολιτιστική ατζέντα της πόλης μας.
Ξεχωριστές στιγμές του φετινού Φεστιβάλ Κηφισιάς ήταν η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία της Γλυκερίας και της Μελίνας Ασλανίδου στο κατάμεστο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, καθώς και η συναυλία από τους δύο Κηφισιώτες τραγουδιστές Δημήτρη Κόκοτα και Γιώργο Λεμπέση που δημιούργησαν τις ''Κατάλληλες Προϋποθέσεις'' για να ταξιδέψουν το μουσικό κοινό της Κηφισιάς μέσα από αξέχαστες επιτυχίες.
Η Διοίκηση και το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς ευχαριστούν τους επισκέπτες για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις και ανανεώνουν το ραντεβού για τα Μενάνδρεια 2019 που έρχονται στις 29 Αυγούστου με πλήθος μουσικών και θεατρικών παραστάσεων που θα γίνουν στην πόλη μας.