Το 8ο Δημοτικό Κηφισιάς στην Κωνσταντινούπολη και στα Ελληνικά Σχολεία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA210 Siblinghood of Nature

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του 8ου Δημοτικού Κηφισιάς

Το 8o Δημοτικό Κηφισιάς συνεχίζει τις δράσεις σύμπραξης στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΑ210 Siblinghood of Nature. 

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κ. Ρουμπίνη Βλαχούση, κ. Σταυρούλα Ντέλιου και κ. Άννα Σερασίδου καθώς και η Υπεύθυνη επικοινωνίας Erasmus+ και Υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Βάσια Χασιώτη συμμετείχαν στις δράσεις της διακρατικής συνάντησης σύμπραξης στην Κωνσταντινούπολη στα γραφεία του εκπαιδευτικού οργανισμού Turgev. 

Από 11  έως 17 Φεβρουαρίου 2024, οι εκπαιδευτικοί μας συνεργάστηκαν με τους εταίρους μας από την Περιφερειακή Διεύθυνση του Κουσάντασι, του επιμορφωτικού οργανισμού AKSANTYS από το Παρίσι και τους συμμετέχοντες και επιμορφωτές από τον οργανισμό TURGEV για την ανταλλαγή καλών πρακτικών και την παραγωγή εκπαιδευτικού έργου σχετικά με την περιβαλλοντική εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών μας σχετικά με την κλιματική αλλαγή. 

Ευχαριστούμε τον οργανισμό Turgev για την οργάνωση εξαιρετικών επιμορφωτικών δράσεων και τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία στην Κωνσταντινούπολη.

Στο πλαίσιο αυτής της κινητικότητας οι εκπαιδευτικοί του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς επισκέφθηκαν την Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το Ζωγράφειο και το Ζάππειο Λύκειο. 

Μια αξέχαστη και συγκινητική εμπειρία!

Ευχαριστούμε την Διευθύντρια του Ζάππειου Λυκείου, κ. Παντελάρα, τον Διευθυντή της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, κ. Ζώτο, και τον Διευθυντή του Ζωγράφειου Λυκείου, κ. Δερμιτζόγλου για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία.

 

 

Alt
Alt