"Το σύμπαν του Αϊνστάιν" στην Κηφισιά

’Δύο πράγματα είναι άπειρα η ανθρώπινη βλακεία και το Σύμπαν
αν και για το Σύμπαν δεν είμαι σίγουρος’’

Άλμπερτ Αϊνστάιν

Την ιστορία του ανθρώπου που άλλαξε τον κόσμο που ανέτρεψε όλες τις συμβατικές γνώσεις γύρω από το σύμπαν και θεωρείται ο σημαντικότερος επιστήμονας του 20ού αιώνα και όλων των εποχών του Άλμπερτ Αϊνστάιν, είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει το Θεατρόφιλο κοινό της Κηφισιάς μέσα από την θεατρική παράσταση ‘’Το σύμπαν του Αϊνστάιν’’ την Δευτέρα 22 Ιουλίου στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.
Ο Θανάσης Θεολόγης που είχε την σκηνοθεσία και έγραψε το σενάριο της θεατρικής παράστασης, υποδύθηκε και ερμήνευσε καταπληκτικά την ζωή και το έργο του μεγαλύτερου επιστήμονα του Άλμπερτ Αϊνστάιν που κατάφερε από ένα δυσλεκτικό παιδί που ήταν να μεταμορφωθεί σ’ ένα εκκεντρικό επιστήμονα, σ’ ένα πνευματικό γκουρού.
Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν κατάφερε να ανατρέψει, να διαβάσει την σκέψη του δημιουργού του σύμπαντος και να αναστρέψει το σύμπαν του Νεύτωνα, αφού υπήρξε ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας και βραβεύτηκε με το Νόμπελ φυσικής το 1921. 
Στην ζωή του Άλμπερτ Αϊνστάιν σημαντικό ρόλο εκτός από τις εξισώσεις και την μεγάλη του ερωμένη την έρευνα, που μπορούσε να περνάει μέρες μαζί της και ο χρόνος να μην του φτάνει, έπαιξαν η πρώτη γυναίκα του η Μιλέβα Μάριτς και η Αναστασία Γκολέμα που τις υποδύθηκε η Έλεν Ντούκας αλλά και ο γιος του Άλμπερτ Αϊνστάιν Έντουαρντ Αϊνστάιν που τον υποδύθηκε ο Μέμος Κοέν όπως και τον φίλο του Αϊνστάιν τον Φυσικό Νομπελίστα Μάξ Πλάντ επίσης.
Την μουσική επιμέλεια της παράστασης την είχε ο Νίκος Ροδίτης, τα σκηνικά και τα κουστούμια ο Κώστας Κουκαρίδης και τις περούκες ο Γιώργος Σκένδρος.
Την παράσταση μεταξύ των άλλων την παρακολούθησε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης κ. Αχχιλέας Κουρέπης, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού "Δ. Βικέλας" Νικήτας Κόκκαλης, Δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Η είσοδος για το κοινό ήταν δωρεάν.