Το Θέατρο της Κηφισιάς τη Δευτέρα!

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού "Δημήτριος Βικέλας" του Δήμου Κηφισιάς και η Θεατρική του Ομάδα, σας προσφέρουν κάθε Δευτέρα στο You Tube κανάλι του (Πολιτισμός & Αθλητισμός Δήμου Κηφισιάς:
https://www.youtube.com/channel/UCS1x...) θεατρικές παραστάσεις που αγαπήσαμε και απολαύσαμε από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κηφισιάς σε σκηνοθεσία της Κικής Αυγουστάτου, από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 έως και τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020.

Η πρώτη θεατρική παράσταση που θα προβληθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 στις 20:00, είναι το σατυρικό έργο του Αλέξανδρου-Ρίζου Ραγκαβή "Του Κουτρούλη ο γάμος", σε απόδοση κειμένου του Γιάννη Καλατζόπουλου, μουσική του Δημήτρη Λέκκα, σκηνοθεσία της Κικής Αυγουστάτου και σκηνικά της Τόνιας Αγγελοπούλου.
Η Κική Αυγουστάτου σκηνοθετώντας «του Κουτρούλη τον γάμο» βραβεύτηκε στο διαγωνιστικό φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ το 2017 με το βραβείο της Καλύτερης Παράστασης.
Κάπως έτσι μια κωμωδία του 1845 συναντά το 2020 τους κατοίκους της Κηφισιάς και τους υπόσχεται ένα υπέροχο βράδυ παρέα με την καλλιτεχνική ομάδα του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας».

Η βιντεοσκοπημένη θεατρική παράσταση θα παραμείνει στο κανάλι YouTube Πολιτισμός & Αθλητισμός Δήμου Κηφισιάς για ένα μήνα.

Καλή διασκέδαση!

Χορηγός Επικοινωνίας: https://kifissiaradio.blogspot.com/