Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στο Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στην Νέα Ερυθραία πραγματοποιήθηκε η μουσικοθεατρική παιδική παράσταση του συγκροτήματος ΧΑΝΑ ΖΟΟ, ενώ στην Κηφισιά, στο εμπορικό κέντρο Κολοκοτρώνη & Λεβίδου, αντίστοιχα η παράσταση «Η Ζεραλντίν και το Ξωτικό της Λίμνης».

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου τα παιδιά επιβιβάστηκαν στο μαγικό τρενάκι, το οποίο διήσχισε την Χριστουγεννιάτικη Κηφισιά ενώ στην Κολοκοτρώνη και Λεβίδου δόθηκε συναυλία με τον Θάνο Ολύμπιο, ο οποίος τραγούδησε αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα Ονειροσεργιανίσματα στη Νέα Ερυθραία (Εμπορικό κέντρο «Καμάρες», Πάρκο έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας, πεζοδρόμιο έμπροσθεν βιβλιοπωλέιου «Φωλιά»), με ποικίλες εορταστικές δράσεις.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις οδούς Κολοκοτρώνη & Λεβίδου πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Μαρίας Τσαρούχα με τίτλο 18 moments of Magic in the air, ένα live performance του Magic Room Theater με τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

Η Μαρία Τσαρούχα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, τραγουδώντας για τον κόσμο κομμάτια jazz, soul, swing, rock μέσα σε άκρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα!!!Μετά τη συναυλία της Μαρίας Τσαρούχα, ακολούθησε η παράσταση της ομάδας χορού «Δέσποινα Γρηγοριάδου», με τίτλο «Μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία», βασισμένη στο γνωστό έργο του Τσαϊκόφσκι «Ο Καρυοθραύστης», με τους μαθητές και τις μαθήτριες της σχολής.