ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ "ΣΤΑ ΊΧΝΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ"


 

Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, των δύο Δημάρχων Διονύσου & Κηφισιάς, Γιάννη Καλαφατέλη και Γιώργου Θωμάκου, και του Προέδρου του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24/10 η κοινή συνέντευξη τύπου για τον αγώνα δρόμου των δύο Δήμων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/10.

Τη συνέντευξη Τύπου, συντόνισε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου ενώ υπήρχαν τοποθετήσεις και χαιρετισμοί της Υφυπουργού, των δύο Δημάρχων, του Προέδρου του «Χαμόγελου», εκπροσώπων των δύο Δήμων, του Διοικητή της Τροχαίας Κηφισιάς, της διοργανώτριας εταιρίας All About Running κ.α.Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην ιδιαίτερη σημασία του αγώνα δρόμου, ο οποίος πέρα από το κοινωνικό αποτύπωμά του προωθεί την τουριστική αλλά και την ιστορική ανάδειξη των Δήμων Διονύσου και Κηφισιάς.

Δείτε τη Συνέντευξη Τύπου:

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο δρόμο, αγώνα δρόμου 5 χλμ., παιδικό αγώνα και αγώνα ΑΜΕΑ με αμαξίδιο.

Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

http://www.dionysoskifissiarun.gr/registration.html

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους δρομείς θα γίνει την Κυριακή 30/10 από τις 07:30 ώρα στο σημείο της εκκίνησης της κάθε απόστασης.