ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Η πρώτη χρονιά  μετά την άνοδο στην Super League 2  της ΠΑΕ Κηφισιάς  ολοκληρώθηκε βρίσκοντας την ομάδα μας στην 6η  θέση της διοργάνωσης. Μια απαιτητική χρονιά καθώς η ομάδα της Κηφισιάς χρησιμοποίησε για έδρα της το γήπεδο της Καισαριανής.

Ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί τον Δήμο Καισαριανής, τον  Δήμαρχο κ. Χρήστο Βοσκόπουλο, το αρμόδιο Νομικό Πρόσωπο και το προσωπικό του γηπέδου για την φιλοξενία. Οι Κηφισιώτες φίλαθλοι ακολούθησαν την ομάδα και σε κάποιους αγώνες  γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου.

Ο Δήμος μας συνεργάζεται στενά με τη Διοίκηση της ομάδας με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου Κηφισιάς «Ι.Ζηρίνης». Στόχος είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Κηφισιάς να βρεθεί στο σπίτι της, στη φυσική της έδρα. Το έργο της αντικατάστασης χλοοτάπητα του Ζηρινείου έχει προχωρήσει ενώ έχουν προγραμματιστεί και νέα έργα.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος συγχαίρει τους παίκτες, τον πρώην προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον Τεχνικό Διευθυντή Στέφανο Κοτσόλη, τον Πρόεδρο Χρήστο Πρίτσα και το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τον μεγάλο χορηγό της ομάδας Autobesikos- Νίκος Μπέσικος.