Σε ρυθμούς Αποκριάς τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας

Σε ρυθμούς Αποκριάς, όπως προστάζουν οι μέρες, πέρασαν τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου μας, συντροφιά με το Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020.
Κηφισιώτικες ταβέρνες με καλό φαγητό και κρασάκι υποδέχθηκαν τα μέλη των ΚΑΠΗ, τα οποία χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.
Στο πλαίσια των δύο αποκριάτικων εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος αντάλλαξε ευχές με τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ που παρευρίσκονταν στις γιορτές. Επεσήμανε επίσης, πως η δημοτική Αρχή είναι πάντα δίπλα τους και εργάζεται για τη συνεχιζόμενη βελτίωση των δομών αλλά και τον εμπλουτισμός τους με νέες δράσεις.
Τις αποκριάτικες γιορτές διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η αρμόδια Αντιδήμαρχος Νίνα Ασπασία Βλάχου σε συνεργασία με την Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικών Κοινωνικής Προστασίας Τρίτης Ηλικίας Μαίρη Κανελλόπουλου. Κοντά στα μέλη των ΚΑΠΗ βρέθηκε και η Πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας- Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Καραλή.