ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει ότι από το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Προστασία επιχειρούν και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Ο εκχιονισμός των βασικών κεντρικών δρόμων έχει ολοκληρωθεί και η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς αλυσίδες. Οι δυνάμεις του Δήμου ενισχύθηκαν και με ερπυστριοφόρο όχημα το οποίο μπορεί να προσεγγίσει δύσβατους δρόμους. Τα μηχανήματα του Δήμου καθαρίζουν και σήμερα συνοικιακούς δρόμους. Κατά τη διάρκεια των εργασιών συναντούν  δυσκολίες καθώς ΙΧ οχήματα είναι σταθμευμένα σε σημεία οδών που εμποδίζουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα. Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες τους να τα απομακρύνουν.

 

 

Δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας και σήμερα διάνοιξαν και οργάνωσαν τη μεταφορά ηλικιωμένων ανθρώπων για ιατρικούς λόγους.

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες συνέδραμαν στην κατ οίκον παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων σε πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και μέλη των ΚΑΠΗ.

Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου επικέντρωσαν τις προσπάθειές τους στην απομάκρυνση πεσμένων δένδρων και κλαδιών σε 58 σημεία. Το κεντρικό δίκτυο είναι απελευθερωμένο από πεσμένα δέντρα.

 

Οι οδοκαθαριστές της Διεύθυνσης Καθαριότητας προχώρησαν σε καθαρισμούς πεζοδρομίων από τον ΗΣΑΠ μέχρι την Πλατεία Πλατάνου και σε σημεία του κέντρου της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας.

 

Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει η μονάδα rapid test για τον κορονοιό από τον ΕΟΔΥ, στο Α ΚΑΠΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αγίας Παρασκευής 57, Κάτω Κηφισιά) ώρες 10.00-15.00. Τηλ. 2108018021

Τα αιτήματα των πολιτών για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη καταγράφονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Δήμου Κηφισιάς 2132007100 και της Πολιτικής Προστασίας  στο τηλέφωνο 210-6228335