Σε «ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ» μας ταξίδεψαν η ΕΛΠΙΔΑ και η ΣΑΛΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ

Σε «ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ» ταξίδεψαν όσοι την Τετάρτη 3 Ιουλίου βρέθηκαν στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς και απόλαυσαν την μουσικοθεατρική παράσταση «Όνειρα Γλυκά» της Σαλίνας Γαβαλά.
Η ΕΛΠΙΔΑ και η ΣΑΛΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ ταξίδευσαν τους λάτρεις της καλής και ποιοτικής μουσικής της πόλης της Κηφισιάς με τα τραγούδια και την ερμηνεία τους ως ηθοποιοί που τις αποθέωσαν και σιγοτραγουδούσαν μαζί τους τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη, της Λίνας Νικολακοπούλου, του Νίκου Ζούδιαρη, του Παρασκευά Καρασούλου, της Δήμητρας Γαλάνη, της Χαρούλας Αλεξίου, του Γιώργου Ανδρέου, του Θέμη Καραμουρατίδη, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, του Κώστα Χατζή και του Κώστα Τουρνά.
Σε μια μουσικοθεατρική παράσταση που η διάρκεια της ήταν πάνω από δύο ώρες, οι δύο γνωστές καλλιτέχνιδες από την πρώτη στιγμή με την μουσική τους χάρισαν στον κόσμο «ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ» σε μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά του Ιουλίου.
Μια κοπέλα 30 ετών η Σελίνα Γαβαλά κάνει ανασκόπηση στην ζωή της και ξεδιπλώνει αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια μέχρι το παρόν ερχόμενη αντιμέτωπη με τον μελλοντικό της εαυτό
Η ΕΛΠΙΔΑ εμφανίζεται για να τη βοηθήσει να δει τα πράγματα πιο θετικά, να συμφιλιωθεί με τα λάθη του παρελθόντος και να επικεντρωθεί στις απλές στιγμές και στο τώρα.
Ένα ταξίδι που θα την οδηγήσει την Σελίνα Γαβαλά στην αυτογνωσία.
Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Αντώνη Λουδάρου.
Την μουσικοθεατρική παράσταση μεταξύ των άλλων την παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης και Δημοτικών Πόρων κ. Αχχιλέας Κουρέπης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» κ. Σίσσυ Παπασπύρου, το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» και του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς κα Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, Δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.


Η Είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.