Προγραμματισμένη & ελεγχόμενη διακοπή υδροδότησης την Τρίτη 1/7 στον βόρειο τομέα της Ν. Ερυθραίας

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΛΙΔΩΝ ΕΜΦΡΑΞΗΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ  Δ.Ε.Ν.Ε.» που βρίσκεται στο δεύτερο και τελικό στάδιο εργασιών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 1/7/2025 κατά τις ώρες 08:00- 13:00 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη και ελεγχόμενη διακοπή υδροδότησης στον βόρειο τομέα (τμήματα της ευρύτερης περιοχής Μορτερό) της Νέας Ερυθραίας.

Πιθανή αυξομείωση της πίεσης να αντιμετωπίσουν και άλλες περιοχές της Δ.Ε Ν. Ερυθραίας.

Τα τεχνικά μας συνεργεία σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει προγραμματίσει μία σειρά έργων και παρεμβάσεων με ιδίους πόρους, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας των τριών τελευταίων ετών, η οποία έχει επηρεάσει τα δίκτυα ύδρευσης όλης της χώρας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση των ειδικών και των συνεργατών του Δήμου, η υλοποίηση των συγκεκριμένων παρεμβάσεων σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, θα επιλύσουν μία σειρά προβλημάτων με θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ