Πλούσιο το πρόγραμμα των Μενανδρείων!

Πλούσιο είναι το πολιτιστικό πρόγραμμα των Μενανδρείων 2018 με πλήθος μουσικών και θεατρικών εκδηλώσεων έως και τις 2 Οκτωβρίου. Ένας μήνας γεμάτος πολιτιστικές εκδηλώσεις, αφιερωμένες στο σημαντικό συγγραφέα Μένανδρο, με καταγωγή από την Κηφισιά. Η φετινή διοργάνωση έχει και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, καθώς το σύνολο των εσόδων από τις εκδηλώσεις θα διατεθούν υπέρ των πυρόπληκτων.
Την Πέμπτη 30 Αυγούστου στις 21.00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, έρχεται η πρώτη θεατρική εκδήλωση με τη Χριστίνα Αλεξανιάν στο έργο «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» που εξιστορεί μέσα από τα μάτια ενός μικρού κοριτσιού τη γενοκτονία των Αρμενίων. (Είσοδος ελεύθερη)


Το Ζηρίνειο Στάδιο, τη Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 21:00, υποδέχεται τον μεγάλο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τη Μιρέλα Πάχου. Ο γνωστός καλλιτέχνης με την τεράστια πορεία στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού υπόσχεται μια ατμοσφαιρική βραδιά με τις μεγάλες του επιτυχίες. (Γενική είσοδος 5 ευρώ)


Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στις 21:00, θα απολαύσουμε τη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Μόλις χώρισα» με τη συμμετοχή γνωστών ηθοποιών που υπόσχονται δύο ώρες άφθονου γέλιου. (Γενική είσοδος 8 ευρώ)


Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Θέατρο Εργατικών Κατοικιών (1η Μάη, Κάτω Κηφισιά), ο Γιώργος Γερολυμάτος με το μουσικό του σχήμα θα παρουσιάσει τραγούδια των Ζαμπέτα, Τσιτσάνη, Χιώτη κ.α. (Είσοδος ελεύθερη)