ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΟΝ

H   ιστορικής ομάδας βόλεϊ «ΖΑΟΝ» Κηφισιάς, στην Volley League Γυναικών, 19 χρόνια μετά από την τελευταία της παρουσία στην Α1 κατηγορία.

Η ομάδα του Δήμου μας πέντε φορές πρωταθλήτρια και μία φορά Κυπελλούχος Ελλάδας, βρίσκεται και πάλι στη πρώτη γραμμή της αθλητικής δράσης.  Πρόκειται για μια δίκαιη  κατάκτηση, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα.

Στη γιορτή ανόδου της ομάδας βόλεϊ που οργανώθηκε στο Ζηρίνειο - Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, το Σάββατο 9 Απριλίου, βρέθηκαν ο Δήμαρχος  Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Εντεταλμένος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης- Αντιδήμαρχος Εκάλης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λίλα Παπαδημητρίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και φίλαθλοι της ομάδας.

Στο κατάμεστο Ζηρίνειο όλοι μαζί πανηγύρισαν  την μεγάλη επιτυχία, μετά και τον αγώνα της  τελευταίας αγωνιστικής όπου  η ομάδα της Κηφισιάς  νίκησε  τον Ναύαρχο Βότση με 3-1 σετ. Οι αθλήτριες ο  προπονητής Κώστας Λιώσης η  Πρόεδρος της ομάδας Άννα Κορογιαννάκη, τα μέλη του Δ.Σ. και  οι φίλαθλοι. Ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος απένειμε κύπελλο του Δήμου Κηφισιάς στην ιστορική ομάδα και ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Αχιλλέας Κουρέπης μετάλλια στις αθλήτριες. Ακολούθησε η  απονομή του Κυπέλλου από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Ο κ. Θωμάκος  δήλωσε σχετικά:

«Ιστορική η σημερινή ημέρα και μεγάλης χαράς που ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ. Πιστεύω και εύχομαι ότι στο αγαπημένο μας Ζηρίνειο που συνεχίζονται συνεχώς τα έργα, θα ζήσουμε τόσο με τον ΖΑΟΝ όσο και με τις υπόλοιπες ομάδες μεγάλες αθλητικές χαρές.».

φωτογραφίες: Μάριος Καραγεωργίου