Παρουσίαση του βιβλίου της κας Αννίτας Γκλέκα-Πρεκεζέ, μέλους του Α ΚΑΠΗ

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στο  Α ΚΑΠΗ  του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε η  παρουσίαση του βιβλίου της κας  Αννίτας Γκλέκα-Πρεκεζέ, εκλεκτού και δραστήριου μέλους  του  Α ΚΑΠΗ, με τίτλο " Ιστορίες - Παραδόσεις - Αφηγήσεις " από τα χωριά της Βορείου Λακεδαίμονος.

Ένα  βιβλίο πόνημα χρόνων της κας Αννίτας  Γκλέκα-Πρεκεζέ με πραγματικές ιστορίες αφηγήσεις που όσοι το διαβάσουν & κυρίως οι νέοι θα δουν

" πως έζησαν οι γονείς οι παππούδες & οι γιαγιάδες τους στα χωριά τους αλλά και πως ξεπέρασαν παλικαρίσια πολέμους φτώχεια σκοτωμούς αμάθεια  και ξενιτιά..."

Στη σεμνή και επιτυχημένη τελετή συνόδεψε την κα Αννίτα Γκλέκα-Πρεκεζέ ο πρόεδρος του ''Συνδέσμου των Απανταχού Καρυατων'' κος Μιχαλης Ρεπουλης, δικηγόρος,  όπου μίλησε εξαιρετικά για το βιβλίο.

Διαβάστηκαν κείμενα, ποιήματα, ιστορίες, που συγκίνησαν το κοινό, από τη συγγραφέα του βιβλίου, τη κα Φωτεινή Αποστολάκου (επίσης μέλος του Α ΚΑΠΗ) και τη κα Μαρίνα Μωραϊτου (νοσηλεύτρια του Α ΚΑΠΗ).

Η εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα και ευχαριστήρια λόγια από τον κο Μάρκο Μαστρακα και την κα Έφη Καβαλιερου (Μέλος του Α ΚΑΠΗ).