Παραδίδονται τα πασχαλινά πακέτα ελπίδας κι αγάπης που προσέφερε το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

Τα 450 πασχαλινά πακέτα ελπίδας κι αγάπης τα οποία προσέφεραν το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», παραδίδονται σταδιακά στους δικαιούχους του Δήμου μας. Φυσικά λαμβάνονται όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον ιό covid-19.
Τη δράση συντονίζει και παρακολουθεί στενά η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα (Ασπασία) Βλάχου, η οποία τόνισε χαρακτηριστικά: «Η κυρία Βαρδινογιάννη, προσωπικά και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ τα τελευταία 10 χρόνια, ενισχύουν το Κοινωνικό έργο του Δήμου μας με πολλούς τρόπους. Είναι από τις πράξεις που μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και να είμαστε αδιάλειπτα δίπλα σε συνανθρώπους μας και σε παιδιά του Δήμου μας, που σε τόσο δύσκολους καιρούς έχουν την ανάγκη μας. Καλή Ανάσταση. Μένουμε σπίτι Κάνουμε πράξη την αγάπη μας προς την κοινωνία».

Στη φωτογραφία η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα Βλάχου με τους Δημοτικούς Αστυνομικούς Χρίστο Μαρινόπουλο και Δημήτρη Συρινίδη και η Βάσω Κολοβού, μέλος της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς με την υπάλληλο του Δήμου Ελένη Τσιγκιρλιώτη