Ο Γ. Θωμάκος στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» για τον 52χρονο επιχειρηματία

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επισκέφτηκε  την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Αθηνών «Γ.  Γεννήματα», μίλησε με την σύζυγο του 52χρονου επιχειρηματία Χαρά Ξυλά -Σταματιάδη και μετέφερε την συμπαράσταση του Δήμου στην οικογένεια του.

Οι θεράποντες γιατροί εξέφρασαν στον Δήμαρχο την συγκρατημένη αισιοδοξία τους για την εξέλιξη της υγείας του συμπολίτη μας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, καλεσμένος στην εκπομπή "Σήμερα" στο ΣΚΑΙ με την Μαρία Αναστασοπούλου, μετά την αιματηρή επίθεση προσδιόρισε τα προβλήματα αστυνόμευσης στον Δήμο μας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή στον REAL FM αναφέρθηκε και στις υπηρεσίες ασφαλείας που ζητούν οι πολίτες να παρέχονται και από τους Δήμους, με αφορμή το τελευταίο αιματηρό περιστατικό στην περιοχή μας.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς τέτοιου είδος υπηρεσίες ακροβατούν οριακά σε ότι αφορά στις αρμοδιότητες των Δήμων. 
Ο κ. Θωμάκος είπε χαρακτηριστικά "Υπερβαίνουμε αρμοδιότητες και περιορισμούς και προσπαθούμε να βρούμε άκρη διότι η ανασφάλεια είναι διάχυτη. Και στον Δήμο Κηφισιάς έχουμε εγγράψει ένα σημαντικό ποσό στον προϋπολογισμό, σε ανύποπτο χρόνο, για να γίνει ένας διαγωνισμός για υπηρεσίες ασφαλείας. Τέτοιου είδους υπηρεσίες ακροβατούν οριακά σε ότι αφορά στις αρμοδιότητες του Δήμου και στους γραφειοκρατικούς περιορισμούς".