Ξαναζωντανεύουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της ΧΑΝ

Ένας χώρος σημείο συνάντησης και άθλησης για τους Κηφισιώτες που παρέμενε επί δεκαετίες αναξιοποίητος αναμορφώνεται προς όφελος των κατοίκων της Κηφισιάς.
Ο Δήμος Κηφισιάς προχωρά με γοργούς ρυθμούς σε εργασίες ανακατασκευής τριών γηπέδων τένις και του περιβάλλοντος χώρου τους, που βρίσκεται κάτω από τον τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ, επί της οδού Σωκράτους.
Η αξιοποίηση των «παροπλισμένων» επί δεκαετίες γηπέδων, των αποδυτηρίων αθλητών και των υποστηρικτικών χώρων, υλοποιείται μετά από την επέκταση συμφωνίας με τη ΧΑΝ με χρησιδάνειο και χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. 
Στο πλαίσιο των εν εξελίξει εργασιών που πραγματοποιούνται στο συγκεκριμένο χώρο και θα ολοκληρωθούν σύντομα είναι προγραμματισμένος επίσης ο καθαρισμός και η αποψίλωση ξηρών χόρτων.
Την λειτουργία των γηπέδων της ΧΑΝ αναλαμβάνει εξειδικευμένο προσωπικό του Δήμου Κηφισιάς. Ο αθλητικός χώρος, τις βραδινές ώρες, θα εποπτεύεται και με το πρωτοποριακό πρόγραμμα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας της δημοτικής περιουσίας, δηλαδή με τις περιπολίες ιδιωτικών περιπολικών και πεζών φρουρών που ξεκίνησε στον Δήμο μας. 
Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος στηρίζουν έμπρακτα το σχολικό, σωματειακό και αγωνιστικό αθλητισμό, αξιοποιώντας υποδομές του Δήμου αλλά και δημιουργώντας σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες άθλησης των συλλόγων και των συμπολιτών μας στα περισσότερα αθλήματα.

φωτογραφίες Μάριος Καραγεωργίου