ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ «ΦΩΤΙΖΟΥΝ» ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Η «επίσημη» έναρξη της εορταστικής περιόδου  θα γίνει με την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων του Δήμου, παραδοσιακά, σε  Κηφισιά και Νέα Ερυθραία καθώς μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα! Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος αποφάσισε φέτος να φωταγωγήσουν τα δέντρα σε Νέα Ερυθραία και Κηφισιά εκπρόσωποι του Αθλητισμού. Ο Ολυμπιονίκης μας Μίλτος Τεντόγλου στην Κηφισιά και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ «Αμαζόνες» στην Νέα Ερυθραία.

Οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Την Παρασκευή 10/12 και ώρα 6.30μμ το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Ερυθραίας θα ανάψει η  αρχηγός της γυναικείας ομάδας Αμαζόνων Χρυσάνθη Χριστοδούλου στο Εμπορικό Κέντρο Καμάρες (Χαριλάου Τρικούπη 127).

Η Ομάδα των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας εκπροσωπεί το Δήμο μας στη κορυφαία κατηγορία της χώρας μας Volleyleague Γυναικών.

Με μάσκες, αποστάσεις και τις οικογένειες μας θα απολαύσουμε και την νεανική  pop & rock μπαντα PRESTIGE THE BAND.

Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Σας περιμένουμε και φέτος να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κηφισιά μας!

Το Σάββατο 11/12 ώρα 6.30 μμ (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου),  το δέντρο της Κηφισιάς θα ανάψει ο Μίλτος Τέντογλου- Ολυμπιονίκης και αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς. 

Ελάτε στη γιορτή της πόλης μας πάντα με τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας όλων μας. Με μάσκες και αποστάσεις θα απολαύσουμε την Αλεξάνδρα Σιέτη με την ορχήστρα  SOULED OUT.