Με μουσική γαλλικής κομψότητας και αργεντίνικου tango ολοκληρώθηκαν τα "Μενάνδρεια 2019"

Άνεμο από την πόλη του Παρισιού και το Αργεντίνικο πάθος που βγάζει το Τango από το Βuenos Aires της Αργεντινής, μετέφεραν στην πόλη της Κηφισιάς, η πιανίστρια Μaria Μartinova και ο βιολονίστας Gyril Garac, σε μια μαγική μουσική βραδιά ‘’PARIS-BUENOS AIRES, UNE HISTORE D’ AMOUR’’, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς, ολοκληρώνοντας την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, τις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2019,ανανεώνοντας το ραντεβού για τα ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ του 2020.

Οι δύο υπέροχοι αυτοί μουσικοί, που έχουν κατακτήσει το διεθνές ενδιαφέρον, ενώθηκαν σε μια διπλή μουσική βραδιά, Γαλλικής κομψότητας και Αργεντίνικου Τango, ταξίδευσαν το μουσικό κοινό της Κηφισίας, στις κοσμποπολίτικες Μητροπόλεις, με την μουσική των Debussy, Salgan, Bardi, Troilo και Piazzolla, κερδίζοντας έτσι τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του κόσμου.
Την μουσική βραδιά προλόγισε η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» κ. Σίσσυ Παπασπύρου και μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η Δημοτική Σύμβουλος κ. Λίλα Παπαδημητρίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.