Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 4ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2018

Με επιτυχία και προσέλευση πολλών ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας, καθώς και εθελοντών, εργαζομένων και αιρετών ολοκληρώθηκε η δράση του 4ου Ποτίσματος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) για το 2018, στην περιοχή του Κοκκιναρά Πεντελικού, η οποία είχε δεντροφυτευθεί κατά τη χειμερινή περίοδο του 2017 και την εαρινή περίοδο του 2018. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Κηφισιάς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον».
Στη δράση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς Μιχάλης Καυγαλάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κηφισιάς Παντελής Παπανικολόπουλος, και Δημήτρης Λιανός και Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής.
Στη δράση συμμετείχαν επίσης, πολίτες που ενδιαφέρονται ενεργά για το περιβάλλον και αγκαλιάζουν κάθε δράση του Συνδέσμου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, οι οποίοι μαζί με τους εργαζομένους και τους εθελοντές, έδωσαν δροσιά και ζωή στα χιλιάδες δεντράκια που φυτεύτηκαν κατά τους προηγούμενους μήνες.
Στο πότισμα συμμετείχαν βυτιοφόρα από τους Δήμους Κηφισιάς, Παλλήνης και Χαλανδρίου, καθώς και η Εθελοντική Ομάδα της Άνοιξης.