Με επιτυχία η ετήσια έκθεση ζωγραφικής παιδιών και εφήβων του Δήμου Κηφισιάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια έκθεση ζωγραφικής παιδιών και εφήβων, στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δήμου Κηφισιάς.

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» λειτουργεί 11 μήνες το χρόνο και φιλοξενεί 100 περίπου παιδιά από 6 – 16 ετών. Διδάσκει η ζωγράφος – εκπαιδευτικός Φρόσω Μαλέα η οποία είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια – οργάνωση της έκθεσης.

Στην έκθεση υπήρχαν έργα ζωγραφικής με πολλές τεχνικές και διαφορετικά υλικά (μολύβια, τέμπερες, ακουαρέλες, μελάνια κλπ.). Κάνοντας συνδυασμό μεικτών τεχνικών (π.χ. ζωγραφική και κολλάζ), τα παιδιά δημιούργησαν έργα και τρισδιάστατες κατασκευές (κούκλες, στεφάνια, μάσκες κ.α.). Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Νικήτας Κόκκαλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Καλός. Επίσης, παρευρέθηκαν παιδιά και γονείς καθώς και δημότες, για να θαυμάσουν από κοντά τα έργα των μικρών ζωγράφων.

Στις 3 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθούν για τέταρτη χρονιά τα θερινά μαθήματα ζωγραφικής στο κτήριο «Στουδίτη» (Χαριλάου Τρικούπη 68, Κηφισιά), με το εξής πρόγραμμα:

Τρίτη έως και Παρασκευή: 15:00 – 17:00, 17:00 – 19:00, τηλ. 210 6231041 ή 213 2007 204 – 205 – 207)