ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Αλλοτινές Πατρίδες 2022» του ΚΕΜΜΕ την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022,στο πλαίσιο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία στην Αγία Ματρώνα ενώ ακολούθησε κέρασμα από τον Εξωραϊστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Λυθριού «Η Αγ. Ματρώνα». Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ευαγγελία Νίκου παρέλαβε από το ΚΕΜΜΕ αναμνηστική πλακέτα για τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρα διεξήχθη ο ποδηλατικός γύρος στους δρόμους της Νέας Ερυθραίας. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος βρέθηκε στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (σήμειο εκκίνησης του γύρου) όπου συνομίλησε με πολίτες και ποδηλάτες κατά τη διάρκεια της δράσης που διοργανώθηκε από το Πανερυθραικό Α. Σ. με ευθύνη του επίτιμου προέδρου του  Γιώργου Ρηγούτσου.

Ειδική πλακέτα από την ομάδα της Νέας Ερυθραίας απενεμήθη στην Πρόεδρο του ΚΕΜΜΕ κα Έφη Κούτση για την πολύχρονο προσφορά της στον Πολιτισμό της πόλης.

Το ΚΕΜΜΕ ευχαριστεί τους Επίτιμους προέδρους του Αθλητικού Συλλόγου «Αμαζόνες» Νέας Ερυθραίας κα Ρόζα Κουτσούκου και του Πανερυθραϊκού Αθλητικού Συλλόγου κ. Γιώργο Ρηγούτσο, το μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΜΜΕ Αχιλλέα Αντωνόπουλο, τον ιατρό Ηρακλή Κυριακάκη και τον γιό του καθώς και την Τροχαία Κηφισιάς για την πολυτιμότατη βοήθεια.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε με τη θεατρική παράσταση για παιδιά "Περιπέτεια στο δάσος" σε σκηνοθεσία της Κικής Αυγουστάτου. 

Μια  παράσταση με πολλά μηνύματα - τροφή για σκέψη και συζήτηση - για τους μικρούς μας φίλους!