Κηφισιά εν δράσει... στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας

Ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Μαΐου η διανομή 500 μερίδων φαγητού που θα προσφέρονται καθημερινά -μεσημέρι και βράδυ- σε ευπαθείς ομάδες πολιτών και για ένα μήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προμήθεια ειδών σίτισης (έτοιμων γευμάτων) σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας , λόγω πανδημίας Covid-19. Η δράση υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο μας και με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Τη δεύτερη ημέρα διανομής των γευμάτων αγάπης σε ευπαθείς ομάδες η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, Αεπισκέφθηκε τον Δήμο μας προκειμένου να ευχαριστήσει από κοντά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε αυτή την αλυσίδα αγάπης και προσφοράς!

Τη διανομή των γευμάτων στον Δήμο μας οργανώνει η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνα Καραλή σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαριστεί τον Υπουργό Εσωτερικών, τον Περιφερειάρχη και την Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα , τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών καθώς επίσης και την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» που συντονίζει τη δράση.