ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ- ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ !

Με το μήνυμα «ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!» οι εθελοντές , η επιστημονική ομάδα και το ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ,  Δήμου Κηφισιάς – ΟΚΑΝΑ βρέθηκαν κοντά  στους εξεταζόμενους μαθητές, για να τους εμψυχώσουν για 6η συνεχή χρονιά!!

Φέτος , εκτός από τον στολισμό της εισόδου των δύο εξεταστικών κέντρων στο Αναξαγόρειο Λύκειο και στο 3ο Λύκειο Κηφισιάς,  με post it που είχαν γραμμένα εμψυχωτικά μηνύματα, δόθηκαν και χρωματιστά  βραχιολάκια με γραμμένο πάνω το μήνυμα #kali_epityxia_project ΚΠ ΠΡΟΝΟΗ στους υποψηφίους καθώς και ενημερωτικό υλικό για τους γονείς.

   Το #kali_epityxia_project είναι μια δράση που ξεκίνησε από το Κέντρο Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ του Δήμου Κηφισιάς το 2017, σε μια προσπάθεια εμψύχωσης και υποστήριξης των μαθητών που δίνουν πανελλήνιες.  Η δράση είχε τεράστια επιτυχία και θετική απήχηση  τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς τους !  Η οικογένεια της ΠΡΟΝΟΗ βρέθηκε δίπλα στα παιδιά που Προσπαθούν! Στα παιδιά που Ελπίζουν! Στα παιδιά που Ονειρεύονται!!!

   Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, παρευρέθηκε, στο Εξεταστικό Κέντρο του Λυκείου Νέας Ερυθραίας και  με τους μαθητές και τις μαθήτριες, τονίζοντάς  πως οι εξετάσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με αισιοδοξία και ευελιξία σκέψης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ενώ από νωρίς το πρωί ήταν κοντά στους μαθητές η πρόεδρος του Δ.Σ. Κέντρου Πρόληψης Αγγελική Βαλασοπούλου,   στολίζοντας την πόρτα των σχολείων με μπαλόνια και μηνύματα δύναμης. Στο 3ο Λύκειο Κηφισιάς μαζί με την επιστημονική ομάδα και τους εθελοντές ήταν και η κα Μαίρη Βενιζέλου, που είναι μέλος του ΔΣ του ΚΠ ΠΡΟΝΟΗ.

Σύσσωμη η ΠΡΟΝΟΗ, το ΔΣ, η επιστημονική ομάδα και οι εθελοντές μας, μαζί με το Δήμο Κηφισιάς, ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, στα παιδιά μας!