Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του Μιχάλη Τράνακα

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Μιχάλη Τράνακα.

Ο Μιχάλης Τράνακας εργάστηκε στο Εμπορικό Ναυτικό και στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) με την ειδικότητα του ασυρματιστή ενώ προσέφερε τις υπηρεσίες του στο δημόσιο τομέα φτάνοντας στον βαθμό του Διευθυντή Β’.

Ήταν ένας από τους πιο ενεργούς πολίτες, ιδιαίτερα αγαπητός στον Δήμο Κηφισιάς, ισόβιος πρόσκοπος και ακούραστος κοινωνικός εργάτης.

Παντοτινός έφηβος στην ψυχή και λάτρης του Δήμου Κηφισιάς και ειδικότερα της Νέας Κηφισιάς στην οποία έζησε με την οικογένειά του, ο Μιχάλης Τράνακας, κινιόταν με αγάπη για τον συνάνθρωπό του και προσέφερε αθόρυβα τη βοήθειά του σε όσους την είχαν ανάγκη.

Υπήρξε αγνός και γνήσιος δημοσιογράφος, με άγρυπνη ματιά για τα «κακώς κείμενα» της πόλης μας. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του με τη δημοσιογραφική φωτογραφική μηχανή του να απαθανατίζει εκδηλώσεις και γεγονότα του Δήμου μας και να τα μεταφέρει στην εφημερίδα «Κηφισιά» όπου χρονογραφούσε. 

Ο Μιχάλης Τράνακας διαμόρφωσε ένα υπόδειγμα κοινωνικού πολίτη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.