Θερμά συγχαρητήρια στον Ηρακλή Κηφισιάς που επιστρέφει στην Α1 βόλεϊ Γυναικών

 

Θερμά συγχαρητήρια στον Ηρακλή Κηφισιάς που επιστρέφει στην Α1 βόλεϊ Γυναικών

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν τoν  «Ηρακλή Κηφισιάς», για την άνοδο της ομάδας στην Α1 βόλεϊ Γυναικών, μετά από τρία χρόνια.

Το σωματείο πρότυπο του Δήμου μας, διαθέτει τμήματα από πολύ μικρά κορίτσια και με Ακαδημίες –Παγκορασίδες- Κορασίδες–Γυναίκες και υπηρετεί με συνέπεια  το «Ευ Αγωνίζεσθαι» από το 1992.

Η ομάδα Γυναικών αποτελεί άξια εκπρόσωπο του τόπου μας, προβάλλοντας επάξια το αγωνιστικό και αθλητικό πνεύμα.

Οι διακρίσεις και τα πρωταθλήματα του συλλόγου είναι επαναλαμβανόμενα και κάθε χρόνο, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της διοίκησης, των προπονητών και αθλητριών. Επί σειρά ετών στο τιμόνι της ομάδας πρόεδρος ήταν ο αείμνηστος «πατριάρχης» του ελληνικού αθλητισμού  Αντώνης Τζήκας και σήμερα άξιος διάδοχος του, ο Αιμίλιος Μαυριτσάκης που με την βοήθεια σημαντικού χορηγού πέτυχαν την άνοδο. Πολύτιμη φυσικά και η βοήθεια του προπονητή της ομάδας Σπύρου Χουντουμάδη.

Για την άνοδο της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις παίκτριες, στον προπονητή, στη διοίκηση και σε όλο το φίλαθλο κοινό, που συμπαραστέκεται στο αθλητικό σωματείο και εύχομαι να συνεχίσετε να είστε ομάδα υπόδειγμα για το ήθος και τις επιτυχίες σας.