Η φιλανθρωπική όψη του Αγώνα Δρόμου του Δήμου Κηφισιάς

Επιτελέστηκε και η φιλανθρωπική όψη του Αγώνα Δρόμου που έγινε στην Κηφισιά  στις 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2017 με την επωνυμία «UA RUN CITY CHALLENGE ΚIFISIA»

Παρουσία του Προέδρου  Αχιλλέα Κουρέπη του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς την  Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο κατάστημα αθλητικών ειδών Under Armour στην Κηφισιά παραδόθηκε μέρος    των εσόδων  από την διεξαγωγή του Αγώνα «UA RUN CITY CHALLENGE KIFISIA» που διοργάνωσε  το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με την εταιρία Under Armour στην Πρόεδρο της ΑΜΚΕ «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ».

H επιταγή παραδόθηκε στην Διευθύντρια της ΑΜΚΕ  «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ» κ. Χριστίνα Νομικού από τον εκπρόσωπο της Εταιρίας Under Armour και Διευθυντή Marketing κ. Γιάννη Σούμπαση,με σκοπό την ενίσχυση των υπηρεσιών κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε ογκολογικούς ασθενείς.

 

Το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ είναι  Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Κοινωνικής Φροντίδας.Στόχος της είναι η δημιουργία μίας Κοινωνικής Επιχείρησης, με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη και κοινωνική πρόνοια. Κύριο μέλημα της Εταιρίας είναι να στηριχθεί ο ασθενής με την χρήση κατάλληλης φροντίδας και εξειδικευμένων υπηρεσιών, να διευκολυνθεί η καθημερινότητά του ώστε να αποφεύγονται καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού του, μειώνοντας τα έξοδα που επιβαρύνουν την οικογένειά του αλλά και να επανέλθουν στο μέγιστο δυνατόν οι ισορροπίες στο σπίτι του ασθενούς.