Η Κηφισιά τίμησε την μνήμη του Αγίου Δημητρίου

Με λαμπρότητα και εκκλησιαστική τάξη εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτη στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα μητροπολιτικό ιερό Ναό, στον Δήμο Κηφισιάς.
Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 το απόγευμα τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας ο εσπερινός της εορτής του πολιούχου της Κηφισιάς. Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, συγχοροστατούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος μετέφερε αποτμήματα των ιερών Λειψάνων του Αγ. Δημητρίου προς προσκύνηση των πιστών, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ναζιανζού κ. Θεοδώρητος και ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος.

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου μετά την Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας συνοδεία αγήματος αλλά και της φιλαρμονική του Δήμου.

Πλήθος ιερέων με προεξέχοντα τον επίσκοπο Κηφισιάς Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο  και εκπροσώπους της  Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο αλλά και τον βουλευτή κ. Γιώργο Κουμουτσάκο συνόδευσαν την Εικόνα στην περιφορά στο κέντρο της Κηφισιάς.