Επτά θεατρικά μονόπρακτα έργα παρουσιάστηκαν από την Ερασιτεχνική Θεατρική ομάδα του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς

Επτά θεατρικά μονόπρακτα έργα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Η Ερασιτεχνική Θεατρική ομάδα του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας κυρίας Κικής Αυγουστάτου.

Το πρώτο μέρος της θεατρικής παράστασης περιελάμβανε 5 μονόπρακτα έργα, του  πολυβραβευμένου νομπελίστα θεατρικού συγγραφέα Harold Pinter, “Στάση Λεωφορείου’’ με την Κατερίνα Σπαγή και την Τόνια Αγγελοπούλου, “Άσπρο Μαύρο Ι” με την Μαρία Μιχαλούδη, “Άσπρο Μαύρο ΙΙ” με την Φωτεινή Κρεμμύδα και την Μαρία Μιχαλούδη, την “Ειδική προσφορά” με την Τόνια Αγγελοπούλου και τον “Υποψήφιο” με τον Σπύρο Σερέτη και την Αγγελική Σκαρλάτου, στου ομώνυμους ρόλους. 

Το δεύτερο μέρος της παράστασης περιελάμβανε 2 μονόπρακτα έργα, ένα μονόπρακτο έργο από το διήγημα του Νίκου Τσιφόρου «Ποιος σκότωσε την Σάρον Τέητ» “Η Κίτσα’’, στο ρόλο της Κίτσας η Κατερίνα Καλλιανού και τον Δημήτρη Οικονομάκο ως Μπάρμαν και ένα μονόπρακτο έργο του Κώστα Μουρσελά “Η μπουχάρα” που με μοναδικό τρόπο σκιαγραφεί την μεσοαστική και νεοπλουτίστικη κοινωνία μας με τον Μιχάλη Τσικαλάκη και την Γεωργία Καλλίτση να κλείνουν την παράσταση.

Την παράσταση προλόγισε η κα. Κική Αυγουστάτου όπου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Η πρόκληση μεγάλη, η σκηνική αναμέτρηση δύσκολη αλλά το τολμήσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε μονόπρακτα του Pinter ενός πρωτοπόρου συγγραφέα ενός κοινωνικοπολιτικά συνειδητοποιημένου δημιουργού, μιας μεγάλης φυσιογνωμίας του παγκοσμίου θεάτρου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» κα. Λίλα Παπαδημητρίου.

Αφηγητής ήταν ο Γιώργος Μπακανδρέας και η μουσική ήταν του Γιώργου Αυγουστάτου.

Την παράσταση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης, Επιχειρησιακού Προγράμματος και Ζωοφιλίας κ. Αχιλλέας Κουρέπης, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Εξυπηρέτησης και Φιλίας των Πολιτών, Επιχειρηματικότητας και Πρασίνου κ. Ασπασία (Νίνα) Βλάχου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» κα. Λίλα Παπαδημητρίου, Δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.