Επιτυχημένο το 1ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2018

Με προέλευση πολλών ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας και με μεγάλο αριθμό εθελοντών, εργαζομένων και αιρετών πραγματοποιήθηκε το 1οΠότισμα του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) για το 2018, στην περιοχή του Κοκκιναρά Πεντελικού, η οποία είχε δεντροφυτευθεί κατά τη χειμερινή περίοδο του 2017 και την εαρινή περίοδο του 2018. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Κηφισιάς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον».

Στη δράση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς και Μέλος της ΕΕ του ΣΠΑΠ Δημήτρης Λιανός, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδας και Αντιπρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. Πέτρος Πουλάκης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Εξυπηρέτησης Πολιτών, πρόληψης και Δημόσιας Υγείας Απόστολος Κασιούρας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης Γιώργος Δρόσος.

Στη δράση συμμετείχαν επίσης, ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, οι οποίοι μαζί με τους εργαζομένους και τους εθελοντές, έδωσαν δροσιά και ζωή στα χιλιάδες δεντράκια που φυτεύτηκαν κατά τους προηγούμενους μήνες.

Στο πότισμα συμμετείχαν βυτιοφόρα από τους Δήμους Κηφισιάς, Χαλανδρίου και Βριλησσίων, η Πολιτική Προστασία των Δήμων Κηφισιάς και Βριλησσίων και οι Εθελοντικές Ομάδες της Άνοιξης και των Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος.