Επισκευές τμημάτων της οδού Κασσαβέτη

Σε εξέλιξη είναι το έργο επισκευής τμημάτων της οδού Κασσαβέτη και συγκεκριμένα από Λ.Κηφισιάς έως την οδό Λεβίδου.

Η Δημοτική Αρχή με την συγκεκριμένη εργολαβία διορθώνει σοβαρά προβλήματα του οδοστρώματος, όπως καθιζήσεις, προκειμένου να ανακουφίσει τους πολίτες και τους οδηγούς που διαμαρτύρονταν δικαίως για την κακή κατάσταση του δρόμου.

Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο έργο πνοής για το παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς, προϋπολογισμού 677.000 ευρώ, καθώς οι κυβολιθοι των καθιζήσεων με την ελλιπή υπόβαση θα αντικατασταθούν με την ανθεκτική έγχρωμη διακοσμητική άσφαλτο.Οι σχετικές προσφορές των εργολάβων θα ανοίξουν στις 21 Φεβρουαρίου 2018.

Το έργο ανακατασκευής της οδού Κασσαβέτη θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις προκειμένου η κυκλοφορία των οχημάτων να μην διακοπεί σε όλο τον δρόμο, λόγω του εμπορικού του χαρακτήρα.

Ήδη εκτελούνται εργασίες στο τμήμα  από Λ. Κηφισίας έως Δροσίνη, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή του θα παραδοθεί στην κυκλοφορία και οι εργασίες θα συνεχιστούν στο τμήμα από Δροσίνη έως Λεβίδου.

Η ολοκλήρωση των εργασιών εξαρτάται από τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα.

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και των καταστηματαρχών, για την ταλαιπωρία που ενδεχομένως να υποστούν ωστόσο μετά την αποπεράτωση του έργου η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια.